Mere privat - mindre skat!

Charlotte Antonsen

Mere privat, mindre skat:

• Kommunen skal sikre frit valg og flere udbud til private.

• Inddrage vore kreative, initiativrige borgere.

• Telemedicin med behandling af kronikere og genoptræning hjemme.

• Let kontakt til kommunen og benyttelse af de kommunale lokaler.

• Vi bliver alle ældre. Kommunen skal være klar dén dag, helbredet svigter.

Det private initiativ

Vi bor i en kommune med mange idérige og kreative borgere. Det gælder om, at kommunen giver plads til de private idéer og initiativer.

Jeg er fx optaget af, at vi bliver bedre til at udnytte mulighederne inden for telemedicin. Vore kronikere skal ikke fare frem og tilbage til læger og sygehuse, når man via en computerskærm og nogle billige måleinstrumenter kan følge og behandle den syge i eget hjem. Også genoptræning efter en ulykke, operation eller lignende, kan ske i eget hjem, med en lærer på PC’en.

Der er forældre, der gerne i skole og børnehave vil fortælle om deres særlige kompetencer og dermed give børnene et pust fra den virkelige verden. Det skal faciliteres. I særligt gode tilfælde bør virkarkontoen kunne benyttes til at honorere de frivillige.

Det er også vigtigt, at kommunen understøtter vore mange initiativrige borgere på anden vis. Vi skal udnytte de kommunale lokaler og faciliteter bedst muligt. Hvorfor skal skolernes gymnastiksale stå tomme om aftenen eller i week-enden, hvis der er et par borgere eller 7, der ønsker at lave Yoga eller dans?

 

Charlotte Antonsen, tidl. MF(V)

Dir. cand.polit.

CACommunications

Mothsvej 61, 2840 Holte

Mobil: 31 15 24 35

CVR 3291 0688