Rudersdal kommune-9 samfund

Charlotte Antonsen

Rudersdal - 9 samfund

 

Rudersdal består – som det fremgår af byvåbnet – af 9 mindre bysamfund. Sådan kan vi lide det. Sådan skal det forblive.

De enkelte nærmiljøer skal politikerne ikke blande sig i, for borgerne har valgt at bo i præcis den del af kommunen, som de bedst kan lide. Det kan være, de grønne områder og skove, der trækker. Det kan være butikker og effektiv offentlige transportmuligheder, eller det kan være at familien foretrækker at bo nær vandet ved kyst eller sø. Kommunen skal vedligeholde og opdatere rammerne om borgernes individuelle ønsker.

 

Kommunen er til for borgernes skyld

Det er vigtigt, at vi er i stand til at samarbejde på rådhuset. Kommunens beslutninger er normalt ikke så politisk-ideologiske. Det drejer sig om, at kommunen er til for borgernes skyld. Vi skal tilbyde en ubureaukratisk administration, som benytter de nyeste løsninger fx digitale løsninger, der kan give mulighed for individuelle tilbud til den enkelte borger. Men vi skal ikke være så fascinerede af alt det nye, så vi skubber muligheden for direkte menneskelig kontakt til side.

 

Derfor er det godt, at kommunen tilbyder en god og effektiv borgerservice, hvor man kan møde op og få løst sit problem. Ligesom der også skal være plads til hjælp i de enkelte hjem, når der er behov for det.

 

 

Kontakt mig her

 
 
 

Charlotte Antonsen, tidl. MF(V)

Dir. cand.polit.

CACommunications

Mothsvej 61, 2840 Holte

Mobil: 31 15 24 35

CVR 3291 0688